• Kött- och charkspecialisten för restauranger

    Kontakta oss

Nyheter

Oct 17, 2018

Här hittar du alla godsaker till ett härligt julbord

...med eget rökeri & tillverkning gör vi allt med passion sedan 1952.

Vill du titta i vår jullista så titta in under fliken "Den godaste julen" så hittar du vår jullista.

 

May 18, 2018

Den 17/5 var DennFood AB inbjudna av Slow Food Göteborg, för att hålla ett föredrag om korvarna vi tillverkar för Würst och vårt samarbete som vi har tillsammans med Marijan Kucinski ägaren av Würst.

Presentationen ägde givetvis rum på Würst inför medlemmarna på Slow Food och ordförande Anne Ljungdahl.

Efter presentationen tilldelade Anne Ljungdahl, Slow Food´s utmärkelse till Lotta (DennFood AB)och Marijan (Würst) för att driva sina verksamheter i Slow Foods anda.

Om du är intresserad av Slow food Göteborg och vad dom står för?.

Titta gärna in på deras hemsida.

www.slowfoodwest.se

 

Apr 27, 2018

DennFood och Liseberg har inför säsongen 2018 utvecklat sitt samarbete ordentligt, DennFood har tillsammans med parken i år tagit fram flera special tillverkade sousvide produkter till deras olika restauranger och fastfood.

Vi har bland annat tagit fram en citron & timjan kryddad kyckling, kalvköttbullar råa, entrecote sousvide och tacofärs. 3 st nya korvar blev det också inför säsongen med smakerna, tryffel, habanero och entrecote.

DennFood har även levererat sedan förra säsongen flera olika typer av korvar, pulled pork, pulled turkey, pulled beef och flertalet olika skräddasydda sousvide produkter. 

Parken slår upp sina dörrar lördagen 28/4 så vill du prova våra produkter är det bara att göra ett oförglömligt besök både smakmässigt och nöjesmässigt, passar även på att önska Liseberg en fantastisk säsong 2018.

 

 

Äta på Liseberg

Feb 14, 2018

Ett stort grattis till Würst och till den fina utmärkelsen!

Vi på DennFood är stolta över att få vara en del av er framgång genom att produccera korvarna exclusivt för Würst!.

Vi kommer att skapa fler nya spännade korvar framöver tillsammans med Würst, men vill ni testa deras meny så vänta inte med att boka ett bord redan nu!

www.wurst.se

Würst

Dec 04, 2017

Som stolt tillverkare av korvarna som serveras på restaurang Würst i Göteborg, känns det extra roligt när vi efter recentionen i Ute ätarna GP fredagen 1/12 fick mycket beröm för våra korvar. Korvarna är givetvis special gjorda till Würst och har tagits fram i samverkan med ägarna.

Som det skrivs i recentionen så lades det stor vikt på att det skulle vara mycket smakrika korvar och med en fin balans av nöt& fläsk. Något som då är extra kul att få läsa då vi arbetade extra hårt på detta.

Korvarna är råa och vi använder bara färska ingridienser i dom och det gör att dom hamnar på en helt annan nivå än många andra korvar.

Vi kommer givetvis att ta fram nya spännade korvar tillsammans med Würst under nästa år, så vill du prova något nytt och spännande så är ett besök på Würst ett måste. Kan varmt rekomendera deras öl sortiment som håller topp-klass.

Vi passar givetvis på att önska Würst all lycka och framgång och vi ser en spännade utveckling tillsammans under många år framöver.

Vill du läsa recentionen av Würst i GP så besök deras hemsida

 

Würst  

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.