• Kött- och charkspecialisten för restauranger

    Kontakta oss

Nyheter

Mar 20, 2019

En milstolpte i DennFoods historia har idag skapats!

Efter mycket jobb och slit för att kunna få detta certifikat, är vi så glada att vi idag kan börja skapa och producera flera av våra unika produkter under symbolen Ekologiskt.

Nu väntar en spännade framtid för DennFood och givetvis våra kunder, vi kan nu utveckla ett flertal av våra unika produkter till att bli Ekologiska och även en ny marknad öppnar sig för DennFood, där vi kommer att vara med och skapa framtidens produkter för HORECA, Grossister och Dagligvaruhandeln.

 

Certifikat

 

Mar 11, 2019

Mat & dryckesmässa på Trebello Liseberg, vi som leverantör fick möljigheten att visa upp våra fina produkter och träffa personalen som skall arbeta under säsongen på Liseberg.

En fantastisk dag med härlig stämmning, god mat och dryck.

Tack Liseberg med personal!

Mässa Liseberg

May 18, 2018

Den 17/5 var DennFood AB inbjudna av Slow Food Göteborg, för att hålla ett föredrag om korvarna vi tillverkar för Würst och vårt samarbete som vi har tillsammans med Marijan Kucinski ägaren av Würst.

Presentationen ägde givetvis rum på Würst inför medlemmarna på Slow Food och ordförande Anne Ljungdahl.

Efter presentationen tilldelade Anne Ljungdahl, Slow Food´s utmärkelse till Lotta (DennFood AB)och Marijan (Würst) för att driva sina verksamheter i Slow Foods anda.

Om du är intresserad av Slow food Göteborg och vad dom står för?.

Titta gärna in på deras hemsida.

www.slowfoodwest.se

 

Apr 27, 2018

DennFood och Liseberg har inför säsongen 2018 utvecklat sitt samarbete ordentligt, DennFood har tillsammans med parken i år tagit fram flera special tillverkade sousvide produkter till deras olika restauranger och fastfood.

Vi har bland annat tagit fram en citron & timjan kryddad kyckling, kalvköttbullar råa, entrecote sousvide och tacofärs. 3 st nya korvar blev det också inför säsongen med smakerna, tryffel, habanero och entrecote.

DennFood har även levererat sedan förra säsongen flera olika typer av korvar, pulled pork, pulled turkey, pulled beef och flertalet olika skräddasydda sousvide produkter. 

Parken slår upp sina dörrar lördagen 28/4 så vill du prova våra produkter är det bara att göra ett oförglömligt besök både smakmässigt och nöjesmässigt, passar även på att önska Liseberg en fantastisk säsong 2018.

 

 

Äta på Liseberg

Feb 14, 2018

Ett stort grattis till Würst och till den fina utmärkelsen!

Vi på DennFood är stolta över att få vara en del av er framgång genom att produccera korvarna exclusivt för Würst!.

Vi kommer att skapa fler nya spännade korvar framöver tillsammans med Würst, men vill ni testa deras meny så vänta inte med att boka ett bord redan nu!

www.wurst.se

Würst

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.